AA Gent

AA Gent zonder Joseph Okumu naar Eupen. Maar hij trainde nog niet met de groep Een week na de zege op bezoek bij Club Brugge trekt AA Gent.


Kaa Gent Startseite Facebook

Michael Ngadeu is terug in het land.

. De Buffalos waren doorlopend baas en maakten de wedstrijd ook af met goals van Kums en Tissoudali. Na communicatie AA Gent over Ilombe Mboyo. AA Gent informeerde naar Hugo Cuypers maar de vraagprijs van KV Mechelen schrikt de Buffalos af.

Het spierballengerol tussen AA Gent en Sinan Bolat lijkt ten einde gekomen. 4 Niet de resultaten maar deze twee zaken liggen. Een kleine vijf miljoen dat is voor de Buffalos te veel aangezien het bestuur liever de.

De Gentenaars waren bijna de hele wedstrijd op achtervolgen. Omdat AA Gent geen. De ervaren doelman wilde een transfer forceren naar Turkije maar de Buffalos houden voet bij stuk.

AA Gent is dinsdagavond op de 24e speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen KV Oostende. AA Gent nam in de kwartfinales van de Croky Cup de maat van Standard. Hoofdsponsor gaat nog stap verder.


Home Kaa Gent Website


Kaa Gent Kaagent Twitter


Introducing Kaa Gent The Buffalos Uefa Champions League Uefa Com


Kaa Gent Vereinsprofil Transfermarkt


Aa Gent Is En Blijft Buffalo


Supporters Aa Gent


Jonathan David De Man Die Alle Transferrecords Van Aa Gent Moet Verpulveren Voetbal International


Als Hij Fit Blijft Kan Aa Gent Wel Eens De Verrassing Worden Dit Seizoen


Home Kaa Gent Website

LihatTutupKomentar